Wie is NHI

NHI is een particulier opleidingsinstituut dat inmiddels meer dan 60 jaar haar diensten aanbiedt in Zeeland. Van origine is NHI een opleidingsinstituut voor administratieve trainingen. Het aanbod is inmiddels uitgebreid en bestaat uit meer dan 100 verschillende opleidingen en trainingen.

NHI verzorgt trainingen in haar eigen cursuscentra maar ook in house trainingen (bij bedrijven op locatie) behoren tot de mogelijkheden. De doelgroep is breed, klanten zijn afkomstig vanuit het bedrijfsleven; (semi)overheidsinstellingen en de particuliere markt. Ook de reïntegratiemarkt is een belangrijke doelgroep geworden. NHI heeft in haar aanbod zowel trainingen voor het lager kader als het hoger kader.

Waarom NHI?

Een training op PC-gebied of kantoorvaardigheden is voor velen een uitstekende ondersteuning voor een succesvolle carrière. Maar een dergelijke training moet voldoen aan de eisen die het bedrijf zich ten doel stelt. Ons instituut komt aan deze eisen tegemoet. Dat rechtvaardigt ons 50-jarig bestaan. Flexibiliteit in cursustijden is voor veel organisaties onontbeerlijk, dit is eveneens een eis waaraan NHI probleemloos kan voldoen. Met een uitgebreid docenten-corps zijn wij in staat zowel overdag als ’s avonds onze cursisten op een unieke en professionele wijze te begeleiden. NHI richt zich over het algemeen op korte intensieve trainingen die zeer sterk zijn gericht op het ontwikkelen van uw vaardigheden. ‘Learning by doing’ is hierbij het uitgangspunt. Korte theoretische concepten worden afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen.

Kenmerken

  • Korte trajecten vanwege kleinschalige groepen
  • Daardoor hoge efficiency en een optimaal rendement
  • Intensieve maar praktische trainingsmethodiek
  • Flexibel inplanbaar
  • Goede feedback naar opdrachtgever
  • Cursusinhoud wordt afgestemd op de wensen van de opdrachtgever