Huur cursusruimte

Lokalen PC-trainingen

Voor PC-trainingen heeft NHI lokalen beschikbaar van 8 tot 10 PC’s in netwerkverband. Hierop is standaard Windows en Office geïnstalleerd. De docent beschikt over een eigen demonstratie PC. Op verzoek kunnen aanvullende diensten geleverd worden zoals beamer, specifieke software of systeembeheer.

Spreekkamer

Zoekt u een ruimte voor een bilateraal gesprek of een kleine groep personen (maximaal 4 personen) dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van één van de spreekkamers. Deze huurt u per dag of per dagdeel maar ook per uur kunnen deze spreekkamers geboekt worden à € 9,50. U zit rustig (weg van de werkplek) en kunt gebruik maken van alle faciliteiten die NHI-Opleidingen in huis heeft.

Theorielokalen

Heeft u geen PC’s nodig dan kunt u gebruik maken van onze theorielokalen. U bepaalt zelf hoe de tafels worden opgesteld (carré, u-vorm). Een whiteboard is standaard aanwezig en ook gebruik van kantine met koffie/thee is bij de prijs inbegrepen.

Vergaderruimte

Groepen groter dan 4 personen (tot maximaal 15) kunnen terecht in onze vergaderruimten. De tarieven zijn gelijk aan die van onze theorielokalen. Mogelijkheden genoeg om op een rustige locatie uw zaken te regelen.

Interesse?

Informeer dan naar de mogelijkheden.