Onze visie

Groepstrainingen

In elk van onze vestigingen (Vlissingen, Goes) wordt regelmatig een nieuwe trainingskalender uitgegeven waarop individuele inschrijvingen kunnen plaatsvinden. Op de trainingskalender kunt u zien welke klassikale cursussen zijn ingepland. Uiteraard zijn ook andere data mogelijk. Raadpleeg ook onze internetsite (www.nhi-opleidingen.nl) waarop ook de extra ingelaste trainingen te vinden zijn. Onze cursussen worden altijd gegeven in kleine groepen waardoor persoonlijke aandacht gewaarborgd is. Deze trainingen starten bij voldoende deelname.

Maatwerk

Een cursus is pas echt efficiënt als u precies leert wat u wilt leren! Met onze maatwerk cursussen spelen we in op die behoefte. Vaak bevatten cursussen onderdelen die overbodig zijn of niet van toepassing op u of uw organisatie. In overleg met u bepalen we de trainingsbehoefte en maken vervolgens een cursusplan, precies toegesneden op uw wensen. Denkt u in dit verband ook eens aan NHI als u de overstap maakt naar nieuwe versies van uw software.

In-company

Is training op de werkvloer noodzakelijk of wilt u geen reistijd hebben van en naar de cursus? Dan komen wij toch naar u! Voor al onze trainingen geldt dat ze ook bij u, ‘in-company’, gegeven kunnen worden. Desnoods richten we bij u een compleet cursuslokaal met pc’s in.

Individuele trainingen

De meest flexibele manier van opleiden is een individuele training. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: iemand die de taal niet goed beheerst, medewerkers of leidinggevenden die vaardigheden willen verbeteren, een manager die beter met conflictsituaties moet leren omgaan. Dit zijn problemen die niet altijd groepsgewijs aangepakt kunnen worden. Met onze individuele trainingen brengen wij de benodigde vaardigheden bij op een effectieve manier.